joi, 28 iulie 2016

Lumanarile marturii pentru botez – elegante, cochete si la moda

Botezul reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei familii, avand o serie de semnificatii. Pe de-o parte se respecta o traditie straveche care spune ca prin taina sfanta a botezului copilul este eliberat de pacatele stramosilor,iar pe de alta parte copilul primeste un nume pe care il va purta intreaga viata, evenimentul reprezentand introducerea sa in societate. Pe langa toate obiceiurile care au legatura cu botezul se numara si organizarea unei petreceri pentru a reuni toate rudele, prietenii si cunostintele care au fost alaturi de parinti si copil la un asemenea eveniment important.

Organizarea unei astfel de petreceri inseamna o multime de amintiri frumoase care se regasesc in filmuletele si pozele ce raman in urma acestui eveniment. Insa pentru ca momentul sa fie cu adevarat marcat, este nevoie de o serie de elemente simbolice care sa le aminteasca invitatiilor de grozava petrecere la care au decis sa ia parte. Tocmai de aceea, au fost create marturiile. Marturiile nu se ofera invitatiilor doar la nunta, ci si la botez, rezultand o adevarata moda in ceea ce priveste aceste lucruri. Vezi cele mai frumoase modele pe mycandles.ro.

Care sunt cele mai la moda marturii

Daca odinioara obisnuiau sa fie oferite mici statuete de portelan care intruchipau, de regula, bebelusi sau unul dintre simbolurile nasterii, barza, acum toate acestea sunt considerate demodate. Este firesc sa fie asa, avand in vedere ca putine sunt persoanele care mai decoreaza mobilierul apeland la aceste bibelouri. Asa ca a fost nevoie sa se gaseasca o alta alternativa in ceea ce priveste marturiile. Iar cea mai buna solutie o reprezinta lumanarile.
 Lumanarile pentru botez sunt acum unele dintre cele mai cochete marturii, dar, in acelasi timp, se dovedesc si foarte folositoare. Pe langa faptul ca amintesc invitatilor de evenimentul la care au luat parte, lumanariile pot fi aprinse pentru a lumina o incepere, in cazul in care se ia curentul.
Si pentru ca exista o adevarata moda in ceea ce priveste marturiile, lumanarile pentru botez sunt accesorizate cu tot felul de elemente care le fac sa para cochete. Printre acestea se numara bucati de materiale precum dantela, voalul colorat sau matasea, care se leaga in jurul marturiilor. Insa cele care dau cu adevarat farmec acestor marturii sunt florile. Fie ca sunt naturale sau artificiale, florile impodobesc frumos o lumanare simpla. Cu adevarat la moda sunt lumanarile cu orhidee mov.
De asemenea, pe langa flori, mai exista o serie de alte simboluri care ajuta la obtinerea unui aranjament cochet cu lamanari: funditele pe care se aplica margele colorate sau simboluri care vestesc o petrecere dedicata unui copil. Printre aceste simboluri se numara cele cu fluturi colorati, confectionati din lemn sau sarma subtire, cele cu albinute, pisici, inimioare si lista poate continua.

Important este ca toate aceste marturii lumanari sa fie insotite si de un bilet pe care sa fie trecut numele parintilor, al copilului si data la care a avut loc evenimentul. Unele persoane aleg atasarea unui plic in care se afla o poza cu intreaga familie. Este o fotografie de mici dimensiuni, de tipul celor care se folosesc pentru cartile de identitate.
Tot la moda sunt si lumanarile care au forme simpatice de buburuza, arici, pisici sau catei. Acestea reprezinta simboluri vesele si copilaresti care dau farmec unei petreceri pentru botez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu